SMALL GROUP TRAINING

Train je liever in een kleine groep? Dan kun je met de Small Group Training sporten in een kleine groep van 4 tot 8 personen en ervaar je toch de motivatie en coaching die een Personal Trainer je kan bieden.

INDIVIDUEEL IN EEN GROEP

Small Group Training is sporten in een kleine groep van 4 tot 8 mensen. Dit gebeurt onder begeleiding van een Personal Trainer. Ook bij onze Small Group Training houden we rekening met jouw persoonlijke doelstelling.

BINNEN EN BUITEN TRAININGEN

Met de prachtige locatie op het Hulsbeek kunnen we elke week binnen en buiten trainingen verzorgen. In depricate gym van 400m², bieden we verschillende kracht en conditie Small Group trainingen aan.

HLDCIRCUIT

Met onze circuit training train je voor maximaal resultaat binnen minimum tijd. Met de afwisseling van kracht- en conditieoefeningen, merk je binnen een aantal weken dat je fitter en sterker wordt.

HLDCROSS

Met dit effectief trainingsprogramma dat bestaat uit constant variërende, functionele bewegingen, uitgevoerd op hoge intensiteit. Doordat we altijd met kleine groepjes werken, train je altijd veilig en efficiënt!

HLD BOOTCAMP

HLD BOOTCAMP (*low impact) is een outdoor spierversterkende training methode uitgevoerd in teamverband onder begeleiding van een Personal Trainer. Het doel is om de kracht en uithouding te verbeteren.
(*deze training is met name geschikt voor de beginnende sporter)

HLD ZWANGER EN FIT

Coming soon...

ONZE PERSONAL TRAINERS


Marie-Louise


Sergio


Maurice


Marie-Louise


Sergio


Maurice

TESTIMONIAL

MIRJAM

"De persoonlijke aandacht en het blijven motiveren van Marie-Louise zijn echt pluspunten. Hierdoor ben ik, naast de trainingen bij HELD PT, ook zelf meer gaan bewegen en kon ik mijn levensstijl veranderen omdat ik dit nu echt zelf wil!"

MARLEEN

"De Small Group Training van HELD heeft voor een ommekeer in mijn leven gezorgd! Ik zit letterlijk en figuurlijk beter in mijn vel."

MAUD

"Zo fijn om hier (na 2,5 jaar niks gedaan te hebben) mijn sportritme weer op te bouwen. Eerst samen Personal Training en nu Small Group Trainingen; erg blij met de fijne begeleiding!"

ELISE

"Bij HELD Personal Training krijg je goede begeleiding op elk gebied. Je wordt op alle mogelijke manieren gemotiveerd om je persoonlijke doelen te halen. De personal training helpt je niet alleen bij het sporten maar ook bij bijvoorbeeld voeding. En niet geheel onbelangrijk je voelt je er altijd welkom!"

MARIEKE

"Er hangt altijd een gezellige, warme en gemoedelijke sfeer bij HELD. Bij HELD krijg je goed advies op maat en sport je altijd met veel plezier. Het is flink door bikkelen, maar ik houd er van!
Ook is er altijd tijd voor een praatje en een kop koffie/thee!
Wil je graag sporten in een fijne sfeer, dan kom je bij HELD in een warm ‘nest’ terecht."

YORAM

"Je komt er gewoon thuis in een grote sportende familie!"

GERBEN

"Resultaat en meer dan tevreden.
Een jaar geleden ben ik begonnen met sporten bij HELD Personal Training. Ik heb daarvoor zo'n 15 jaar niets aan sport gedaan. Het werd tijd om daar verandering in te brengen en een vader en echtgenoot te zijn die fit door het leven gaat.
Door het enthousiasme en optimisme van de trainers ga ik elke week met veel plezier naar HELD. Je kunt daar jezelf zijn en op je eigen niveau trainen!"